TIGLON Series

Individuele competitie informatie


In 2017 bestaat de competitie uit drie wedstrijden.

Om een plek in deze competitie te bemachtigen, zul jij alles uit de kast moeten halen tijdens de kwalificaties in je eigen box. De beste 32 mannen en beste 24 vrouwen na de eerste kwalificatieronde, gaan door naar de eerste landelijke competitiedag.

Voor de beste drie individuen per categorie op de competitiedag en aan het einde van het seizoen is prijzengeld beschikbaar gesteld. De prijzen pot wordt later bekend gemaakt.

Ga hier naar het reglement

Deelnemers informatie


Individueel

De landelijke competitiedagen worden in 2017 gehouden bij Autotron in Rosmalen en de Brabanthallen in Den Bosch, op de volgende datums: 1e competitiedag 12 februari (Autotron), 2e competitiedag 21 mei (Autotron), 3e competitiedag 12 november (Brabanthallen).

Enkel atleten die lid zijn bij een Nederlandse officiële affiliate kunnen aan de competitie deelnemen.

De kwalificatie workouts doe je bij de affiliate waar je bij bent aangesloten (waar je officieel lid bent). Aanmelden voor de kwalificaties kan t/m zaterdag in de lopende kwalificatieweek. Voor de eerste week tot zaterdag 21 januari 16:00, de tweede week tot 29 april 16:00 en de derde week tot 21 oktober 16:00.

De kwalificaties kunnen worden gehouden tot twee en een halve week voor de competitiedag en lopen van woensdag 20:00 uur ('s avonds) tot woensdag 12:00 uur ('s middags).

Deelnemers moeten de kwalificatieworkouts in voorgeschreven volgorde allemaal in één dag doen.

Het is mogelijk om de workouts opnieuw te doen. Wanneer een deelnemer besluit de workouts nogmaals te doen, dient hij/zij ze allemaal opnieuw te doen, en kan enkel de score opgegeven worden van de eerste complete poging of tweede complete poging.

Voor elke competitiedag moeten atleten zichzelf kwalificeren via de kwalificatieweek voorafgaand.

Je kunt pas deelnemen aan de TIGLON Series nadat jouw box zich heeft aangemeld.

Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk voor de afspraak met jouw box om de kwalificatieworkouts uit te voeren.

In 2017 zijn er geen master of teenager categorieën. Wél is er een mogelijkheid om per workout de keuze te maken om de workout scaled of niet-scaled te doen.

De box-eigenaar is (in samenwerking met de verantwoordelijke judge van de box) verantwoordelijk voor correcte jurering en communicatie van de scores.

Wanneer je deelneemt aan de TIGLON Series, doe je automatisch mee voor de box-competitie.

Naast de landelijke competitie is er ook een algemeen kwalificatie leaderbord. Hier kunnen de deelnemers zichzelf terugvinden na alle kwalificatieweken. Hier wordt geen titel aan verbonden.

Alle ingezonden resultaten van de kwalificatieworkouts zijn officieus en worden na goedkeuring van de TIGLON Series organisatie bevestigd en gepubliceerd.

  • 15,-
    Per losse kwalificatie
  • 25,-
    Per competitiewedstrijd

Affiliate informatie


Landelijke box-competitie

Tijdens de kwalificatie tellen jouw individuele scores mee voor de box-competitie.

Wanneer je deelneemt aan de TIGLON Series doe je automatisch mee voor de box-competitie.

Enkel de kwalificatieworkouts tellen mee voor de box-competitie.

Per kwalificatieworkout tellen de drie beste mannen en drie beste vrouwen van de box mee voor de box-competitie score. - In deze competitie telt de ranking als score.

De box met het minste aantal punten aan het eind van het seizoen wint de boxcompetitie.

De box-eigenaar is verantwoordelijk voor correcte jurering en communicatie van de scores. - Wanneer een atleet wisselt van box tijdens de competitie blijven de eerder behaalde scores staan.

Wanneer bij een box minder dan drie mannen of drie vrouwen deelnemen, wordt de score aangevuld met de laatste plaatsen uit de ranking.

Alle ingezonden resultaten van de kwalificatieworkouts zijn officieus en worden na goedkeuring van de TIGLON Series organisatie bevestigd en gepubliceerd.

Mail ons


Heb je vragen of opmerkingen?
Stuur ons dan een mail: info@tiglon.nl

Volg ons


Nieuwsbrief