Bezoekersinformatie

Competitiedagen 2017

 

Hieronder vind je de belangrijkste informatie over de competitiedagen. Voor eventuele vragen kan worden gemaild naar info@tiglon.nl.


AGENDA TIGLON SEIZOEN 2017

COMPETITIEDAG 1:
12 FEBRUARI 2017

Binnenlocatie: AUTOTRON
-Rosmalen-

COMPETITIEDAG 2:
21 MEI 2017

Buitenlocatie: AUTOTRON
-Rosmalen-

COMPETITIEDAG 3:
12 NOVEMBER 2017

Binnenlocatie: 1931 CONGRESCENTRUM
-‘s-Hertogenbosch-

Tijdschema & Tickets

Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.
Tickets zijn online te koop tot zondag 12 november 08:00, hierna zijn ze aan de deur te koop voor €15,-.

Route & Parkeren

Competitiedag 3

De derde competitiedag vindt plaats bij 1931 Congrescentrum in Den Bosch (Oude Engelenseweg 1, 5222 AA te ‘s-Hertogenbosch). Volg de borden voor het parkeren!
Er is voldoende parkeergelegenheid op locatie (betaald parkeren, €8,00 –> LET OP: Pin only).

Je kunt je melden bij de ingang en krijgt daar een deelnemers of bezoekersbandje voor toegang.

Brabanthallen, Competitiedag 3

1931 Congrescentrum, Competitiedag 3 (binnen)

 

Oude Engelenseweg 1
5222 AA, ‘s-Hertogenbosch / Den Bosch

Eten & Drinken

De catering van 1931 Congrescentrum staat klaar om iedereen van allerlei lekkers te voorzien.

LET OP: Betalen kan alléén via pin!

 Vendors

Be More Human is a tale of constant progress. A movement of like-minded individuals who have chosen to embrace fitness and all that it bestows. Chosen to embrace the calluses that show our commitment. The worn soles that speak to our contented souls. The scars that reveal our sacrifices.

Onze ambitie is om de meest zuiveren voedingssupplementen te ontwikkelen. Onze producten zijn natuurlijk geproduceerd, wetenschappelijk bewezen en zijn ontworpen om de gezondheid en atletische prestaties te verbeteren.

Hét adres voor uw box kleding. Met productie in eigen huis, korte lijnen en ruim twintig jaar ervaring zien we constant toe op de kwaliteit van uw product.

Vindt jij ook dat een ledenadministratie- en inschrijfsysteem jou als personal trainer kostbare tijd moet besparen? Ontdek hoe Sportbit manager een waardevolle steun is voor jouw gym.

PROegg verdeelt producten op basis van eieren. Wij zijn exclusief distributeur in de BENELUX van de producten van PR-OU. Een familiebedrijf uit Spanje die origineel begonnen waren met een kippenboerderij, maar toen zoon en dochter mee in de zaak kwamen, zijn ze overgeschakeld met andere, vernieuwende producten te maken op basis van het ei.

TREK is het kleine en stoere broertje van Nakd. 100% natuurlijk, veganistisch, glutenvrij en hoog in eiwitten. Deze bars geven je enorm veel energie doordat één reep 10 gram proteïnen bevat en zullen ze zeker een nieuwe favoriet van jou worden!

Het Wod Winkeltje staat voor kleur en fun in sportartikelen! Wij hebben o.a. de leukste Unbroken Designs gear in onze collectie!

Ontstaan in de gym als een woordgrap (hou je back squat!), nu daadwerkelijk verkrijgbaar. Bartaal staat voor kwalitatieve stoffen, met kleurrijke borduursels met woordgrappen. Bartaal is een Nederlands merk en is vooralsnog alleen nog maar verkrijgbaar in Nederland, België en Luxemburg. Bartaal heeft als doel dat er ook gelachen mag worden in de gym, dus trek je Bartaal gear aan, ga naar de gym en have some fun!

Kies je voor Concept2, dan kies je voor jarenlange expertise en innovatie. Sinds 1976 maken wij roeiproducten van absolute wereldklasse. Met onze producten word je fit, blijf je fit en win je vaker. Voor welke sport je ook traint.

Mail ons


Heb je vragen of opmerkingen?
Stuur ons dan een mail: info@tiglon.nl

Volg ons


Nieuwsbrief